Agnès Jaoui és la padrina de la segona edició del Ohlalà! Film Festival

Autor: FilminCAT

Agnès Jaoui és la convidada especial a la segona edició del Ohlalà! Festival de Cinema Francòfon de Barcelona, que arrenca el pròxim dimecres 13 de març, i que presenta una programació amb 11 títols parlats en francés que romanen inèdits comercialment al nostre país. Tanmateix, el festival oferirà una retrospectiva de l'obra de Jaoui on s'ofereixen quatre de les seves pel·lícules com a directora. A més, l'autora de títols com "Un conte francés" o "Como una imagen" oferirà una master class el 14 de març a l'escola Bande à part de Barcelona.

De les 11 estrenes que competiran per un dels tres premis que otorga el festival (el del públic, el del jurat jove i el del jurat de la crítica) destaquen títols com "En liberté!", de Pierre Salvadori, premiada al Festival de Cannes i nominada a 9 premis César; "En guérre", de Stéphane Brizé, que va concursar a Cannes 2018; "Les chatouilles", on la directora Andréa Bescond recorda la seva infància, quan va ser víctima d'abusos sexuals; o "Les rois mongols", de Luc Picard, Ós de Cristall al Festival de Berlín.

Les projeccions tindran lloc a l'Institut Français i als Cinemes Texas. Per a més informació, visita la pàgina web del festival.

Publica un comentari

Sense comentaris