Aquest divendres arriba als cinemes el fenomen d’Elena Martín, “Creatura”

Autor: Filmin Font: Filmin

Aquest divendres arriba als cinemes el fenomen d’Elena Martín, “Creatura”

Per fi el gran públic podrà gaudir de la nova pel·lícula de la directora catalana. Després de ser premiada a Cannes i ser estrenada a Espanya com a pel·lícula de cloenda de l’AMFF 2023, aquest divendres 8 de setembre es començarà a projectar als cinemes.


Elena Martín ja va sorprendre amb la seva òpera prima “Julia Ist”, una obra sobre una noia que se’n va d’Erasmus a Alemanya, i que reflexa tot el que suposa aquest canvi en la seva vida. L’honestedat que va transmetre la directora es repeteix en el nou llargmetratge, així com la seva implicació  en els projectes, ja que repeteix l’experiència de ser l’actriu principal de la seva pròpia pel·lícula. 

 

Creatura” s’atreveix a tractar la sexualitat de la protagonista des de perspectives poc convencionals, una valenta mirada femenina sobre un tema que continua sent tabú avui dia, sobretot des del testimoni d’una dona. La sinopsi ens explica que és la història de Mila, una jove que comença un viatge introspectiu per entendre la seva pèrdua de desig sexual, repassant des de la seva infantesa totes les vivències que l’han portat a sentir-se així.

 

La bona recepció per part la crítica que ha rebut el nou film d'Elena Martín, junt amb el premi a la Millor Pel·lícula Europea de la Quinzena de Cineastes al Festival de Cannes (primera producció espanyola en aconseguir-ho), ha fet que l’expectativa del públic sigui altíssima, sent una de les obres catalanes més esperades i prometedores de l’any. 

 

Pròximament, tindrem aquesta joia al catàleg de Filmin i FilminCAT, però de moment esperem amb ànsies l’estrena del divendres d’una pel·lícula que no deixa de sorprendre, emocionar i demostrar els forts talents que il·luminen el futur del nostre cinema.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris