Arriba la segona edició del Craft Film Festival de Barcelona

Autor: Maria Farré Font: Craft Film Festival

El Craft Film Festival de Barcelona, el primer festival de cinema artesanal de la ciutat, celebra la seva segona edició els dies 6, 7 i 8 d’abril als Cinemes Girona després de la reeixida primera edició, que va registrar més de 500 espectadors en 3 dies.

Aquest festival, fundat per Vanessa Pérez, està dedicat completament a pel·lícules auto produïdes de directors i directores emergents que no han tingut l’oportunitat de ser distribuïdes en el circuit comercial. Com a novetat, en aquesta edició hi haurà un jurat professional dedicat a avaluar i premiar les diferents pel·lícules del festival, del qual formen part els crítics Miguel Martín, Mireia Iniesta, Mariana Freijomil, Denise Castro i Marta Armengou.

La programació d’aquest any està integrada per pel·lícules de tots els continents i totes seran d’estrena a Barcelona. Podrem trobar títols com “Paradoxical” pel·lícula de Taiwan, “The Austronaut’s Body” d’Alemanya, “The Albino’s Trees” del Japó, “Consolation” de Polònia, “Horse Riders” de Macedònia i “The Lightest Darkness” de Rússia.

L’objectiu del Festival és demostrar que existeix un talent capaç d'expressar-se sense gaires mitjans. És un tribut a aquelles pel·lícules amb poc suport i que en la majoria de festivals formen part d’una secció però no són mai protagonistes. Aquest tipus de cinema és anomenat «cinema de guerrilla». Les «pel·lícules craft» no tenen por a desafiar a la gent, d’arriscar-se relatant històries que et facin pensar quan surts del cinema.

A més a més, aquesta edició destaca per la important presència femenina, tant en els membres del jurat com en les directores,productores i altres càrrecs relacionats amb el món del cinema i presents en els títols seleccionats.

Més informació:

https://www.craftfilmfestbcn.com

Publica un comentari

Sense comentaris