Arriba la segona edició del Craft Film Festival de Barcelona

Autor: Maria Farré Font: Craft Film Festival

Arriba la segona edició del Craft Film Festival de Barcelona

El Craft Film Festival de Barcelona, el primer festival de cinema artesanal de la ciutat, celebra la seva segona edició els dies 6, 7 i 8 d’abril als Cinemes Girona després de la reeixida primera edició, que va registrar més de 500 espectadors en 3 dies.

Aquest festival, fundat per Vanessa Pérez, està dedicat completament a pel·lícules auto produïdes de directors i directores emergents que no han tingut l’oportunitat de ser distribuïdes en el circuit comercial. Com a novetat, en aquesta edició hi haurà un jurat professional dedicat a avaluar i premiar les diferents pel·lícules del festival, del qual formen part els crítics Miguel Martín, Mireia Iniesta, Mariana Freijomil, Denise Castro i Marta Armengou.

La programació d’aquest any està integrada per pel·lícules de tots els continents i totes seran d’estrena a Barcelona. Podrem trobar títols com “Paradoxical” pel·lícula de Taiwan, “The Austronaut’s Body” d’Alemanya, “The Albino’s Trees” del Japó, “Consolation” de Polònia, “Horse Riders” de Macedònia i “The Lightest Darkness” de Rússia.

L’objectiu del Festival és demostrar que existeix un talent capaç d'expressar-se sense gaires mitjans. És un tribut a aquelles pel·lícules amb poc suport i que en la majoria de festivals formen part d’una secció però no són mai protagonistes. Aquest tipus de cinema és anomenat «cinema de guerrilla». Les «pel·lícules craft» no tenen por a desafiar a la gent, d’arriscar-se relatant històries que et facin pensar quan surts del cinema.

A més a més, aquesta edició destaca per la important presència femenina, tant en els membres del jurat com en les directores,productores i altres càrrecs relacionats amb el món del cinema i presents en els títols seleccionats.

Més informació:

https://www.craftfilmfestbcn.com

Publica un comentari

Sense comentaris