Demà s’estrena de la nova sèrie original de Filmin dedicada a la figura de Terenci Moix

Autor: Filmin Font: Filmin

Demà s’estrena de la nova sèrie original de Filmin dedicada a la figura de Terenci Moix

Es va estrenar en cinemes el passat 15 de setembre la versió de llargmetratge d’aquest documental dedicat a Terenci Moix, després d’haver passat per l’AMFF aquest estiu, i a ara per fi, aquest divendres s’afegeix a la plataforma la sèrie documental “Terenci: La fabulació infinita”. Es tracta de la nova producció original de Filmin i un dels projectes que més ganes tenim de presentar.

 La figura de Terenci Moix és essencial per comprendre l’escena cultural espanyola de la dècada dels 80 i 90, sobretot la catalana. El llegat que va deixar a la nostra literatura i televisió el converteixen en un d’aquells personatges que mai s’obliden. “Terenci: La fabulació infinita” compren tots els períodes de la seva vida en quatre capítols, cadascun amb una etapa ben diferenciada del seu histriònic recorregut artístic. Des d’abans de ser Terenci, quan encara era Ramón, un nen enamorat del cinema clàssic i les seves estrelles, fins al seu clímax amb l’èxit i la caiguda en la malaltia que se’l va emportar. Les entrevistes que el documental ofereix donen l’oportunitat a l’espectador de conèixer al Terenci més proper, com era en la seva privacitat amb els seus en diferents àmbits: el testimoni de les seves cosines, el d’Enric Majó i altres parelles que tant van influenciar la seva carrera, o el de companys de professió i amics com la Núria Espert, la Colita o en Boris Izaguirre.  

 Una vida plena de llums i ombres, una personalitat d’extrems que es desxifra en aquesta minisèrie documental imprescindible de Marta Lallana (“Ojos negros”) i escrita per Álvaro Augusto (“Samatha Hudson”). 

 

Sinopsi:

El documental definitiu sobre una de les figures més rellevants i populars de la literatura i la televisió a Espanya en la segona meitat del s. XX. Un recorregut per la seva vida personal i la seva obra literària a través dels seus amics (Boris Izaguirre, Colita, Núria Espert entre altres), la seva família i les seves ex-parelles (Enric Majó i Pablo Parellada).

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris