El Cicle Gaudí torna al setembre amb nova programació

Autor: FilminCAT Font: Acadèmia del Cinema Català

Setembre i octubre arranquen amb dues propostes del millor cinema català estrenat recentment: "Els dies que vindran" i "La vida sense la Sara Amat", que enceten la temporada al Circuit Estable de Cinema Català promogut per l'Acadèmia del Cinema Català.

Aquestes són les produccions escollides per la comissió programadora del Cicle Gaudí, formada per diversos professionals de l’àmbit de la distribució, producció i exhibició cinematogràfica. Els títols d’aquesta tardor s’acostaran al territori català amb una oferta audiovisual diversa, actual i de qualitat.

Al setembre arriba la darrera pel·lícula del director català Carlos Marqués-Marcet, "Els dies que vindran", guanyadora de la Bisnaga d’Or a la Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga i Millor Llargmetratge a la passada edició del FIC-CAT. La història, filmada durant el període de gestació real de la parella d’actors David Verdaguer i María Rodríguez – la Vir i el Lluís a la ficció –, relata minuciosament l’embaràs d’una parella que al llarg de nou mesos hauran d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. El film explora, sense tòpics ni sentimentalismes, la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

A l’octubre es projectarà "La vida sense la Sara Amat", la primera pel·lícula com a directora de l’actriu Laura Jou. Senzilla i tendra, però amb una trama desacomplexada, el film relata un moment d’en Pep i la Sara, un noi i una noia a punt d'entrar en l'adolescència. Quan la Sara fuig de casa seva i es refugia a l'habitació d'en Pep, ell començarà a portar una doble vida com a còmplice i protector. Produïda per Massa d’Or Produccions i la Xarxa, s’endugué el Premi del Públic i de la Crítica del BCN FILM FEST.

El Cicle Gaudí es projectarà a partir de setembre a més de 50 localitats d’arreu de Catalunya. Consulta les sales, horaris i poblacions a ciclegaudi.cat

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris