Marc Recha opta als Gaudí amb “Ruta Salvatge”, que s'estrena el 17 de novembre als cinemes

Autor: Filmin Font: Filmin

Marc Recha opta als Gaudí amb “Ruta Salvatge”, que s'estrena el 17 de novembre als cinemes

El director i guionista de l’Hospitalet de Llobregat signa un film de cinema negre amb alguns tocs de western contemporani. “Ruta salvatge” és candidata al guardó a Millor Pel·lícula als premis de l’Acadèmia del Cinema Català amb altres títols sonats d’aquest any com “Creatura”, “Els encantats”, “Saben aquell” o “La imatge permanent”.

"Ruta Salvatge" és el desè llargmetratge de Marc Recha i el seu primer thriller. El càsting estpa format per Montse Germán ("Ficció", "Tocar el cielo"), la protagonista de la història, acompanyada del debutant Àlex Bolet, Sergej Trifunovic ("A Serbian film", "Negocios de guerra"), Boris Isakovic ("Los últimos tres días", "Quo vadis Aida"), Sergi López ("Pacifiction", "El viento que arrasa”) i Marc Martínez (“No sé decir adiós”, “Morir (o no)”.

El film narra la història de l’Ona, que després de més d'una dècada treballant de jardinera per als propietaris de les luxoses urbanitzacions de la Cerdanya, vol deixar la feina per a dedicar-se a pilotar una avioneta turística. És una dona forta, reservada, que va ser pilot d'helicòpter fent rescats de muntanya. Fins que un dia, inesperadament, va deixar-ho. Es va instal·lar en la tranquil·la vall de la Cerdanya, on ara viu amb el seu fill Sergi, un adolescent de quinze anys. L'arribada d'uns estranys que s'instal·len en un xalet de la urbanització canvia la vida de l’Ona i les persones que més estima, i farà emergir el passat més terrible.

Rodada en català, serbi i bosnià, "Ruta salvatge" transcorre íntegrament a la comarca de la Cerdanya. L’aeròdrom i les vistes de la Serra del Cadí seran protagonistes ocasionals del film.

Recordem que Marc Recha és fins ara l'únic director que ha participat amb una pel·lícula en versió original catalana a la Secció Oficial del Festival de Cannes, l’any 2001 amb “Pau i el seu germà”. Aquest i altres títols de la seva filmografia, com “Un dia perfecte per volar”, “Les mans buides” o “La vida lliure”, els trobareu a FilminCAT.

“Ruta salvatge” s’estrenarà als cinemes el proper 17 de novembre de la mà d’A Contracorriente Films.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris