Més de 10.000 persones han gaudit de l'onzena edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest a Palma

Autor: Filmin

Més de 10.000 persones han gaudit de l'onzena edició de l’Atlàntida Mallorca Film Fest a Palma

Palma, 2 de agost de 2021.- L’Atlàntida Mallorca Film Fest es va acomiadar anit, de la seva edició presencial amb l’acte de cloenda presidit per la Reina Letizia, en el que es van lliurar els premis Masters of cinema de l’AMFF en col·laboració amb la Mallorca Film Commission a Judi Dench i Stephen Frears. A l’emotiva entrega de premis que va tenir lloc al pati de la Misericòrdia (Palma), el va seguir la projecció de El jefe político, una joia del cinema mut que es creia perduda i s’ha estrenat un segle després de ser rodada a l'illa.

En aquesta onzena edició del festival, s’han donat cita a Palma 327 actors, directors, músics i professionals arribats de 17 països del món. Laurent Garnier, Agustí Villaronga, C. Tangana i Little Spain, Berto Romero, Jorge Perugorría, Mafalda, Rigoberta Bandini, Oscar Tusquets o Rodrigo Cuevas son alguns dels convidats que han visitat la capital balear, consolidant l’AMFF com un dels grans festivals de la temporada.

L’Atlàntida Mallorca Film Fest 2021 ha comptat amb més de 10.000 espectadores en les seves projeccions, conferències i concerts a Palma en els set dies que ha durat el certamen. 6.800 persones han assistit als actes a l’aire lliure programats en tres espais emblemàtics de la capital balear (Ses Voltes, La Misericòrdia i el Museu de Mallorca) i 3.400 espectadores han gaudit en les sales Rívoli i Cine Ciutat de les projeccions de cinema.

La organització del certamen ha extremat les mesures de protecció a totes les seves seus, amb l’objectiu de protegir al seu públic, treballadors i convidats i oferir un festival segur.

El certamen ha generat en la seva edició presencial més de 100 llocs de treball de forma directa, i ha dinamitzat indirectament molts altres sectors al seu entorn. Jaume Ripoll, responsable del festival i cofundador de Filmin, "Ni en les nostres millors previsions podíem haver imaginat l’impacte i l’abast d’aquesta 11a edició. La diversitat de públic, el seu entusiasme i implicació durant aquests dies a Mallorca, així com les xifres històriques de l’edició online, són el millor exemple que un festival com Atlàntida és més necessari que mai”.

En la seva versió online a Filmin, que es perllongarà fins el 26 de agost, el festival ha superat en la seva primera setmana els 95.000 espectadors. La pel·lícula més vista a la plataforma ha estat El chico más bello del mundo, documental sobre la vida de Björn Andresen, Tadzio a Mort a Venècia, qui també ha visitat Palma per a presentar la seva estrena a Espanya.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris