Notícies fresques des del rodatge d’“Una casa en flames”, el nou film de Dani de la Orden

Autor: Filmin

Notícies fresques des del rodatge d’“Una casa en flames”, el nou film de Dani de la Orden

El director de “Barcelona, nit d’estiu” torna a rodar a Catalunya, concretament a l’Empordà i al Maresme. Es tracta d’una comèdia dramàtica familiar rodada en català protagonitzada per Emma Vilarasau, Enric Auquer, María Rodríguez, Alberto San Juan, Clara Segura, José Pérez Ocaña i Macarena García.

Sinopsi:

La Montse (Emma Vilarasau)  està emocionadíssima perquè està a punt de passar un cap de setmana amb tota la família a la seva casa de Cadaqués, a la Costa Brava. Està divorciada fa temps, el seu ex té una nova parella, els seus fills han crescut i fa temps que fan la seva vida sense fer-li cap cas, però a la Montse res ni ningú aconseguirà baixar-li els ànims; fa massa temps que espera aquest moment, massa temps que somia amb ell: aquest cap de setmana serà sí o sí un cap de setmana ideal... encara que per a això hagi de cremar-ho tot.

La història d’“Una casa en flames” gira al voltant d’una reunió familiar en una casa que s'ha de vendre, on sortirà el costat més fosc de cadascú i s’acabaran encenent els ànims de tothom. La casa és un espai tancat on apareixen els secrets i les relacions tòxiques familiars, la qual cosa donarà títol a la pel·lícula.

Dani de la Orden explicava que "sobretot, per mi, és una pel·lícula que parla d'estimar-se malament. “Una casa en flames” no deixa de ser una pel·lícula sobre el costat més "fosc" de les famílies. De tot el que es calla, del que no es diu i de la part menys tendra i més egoista que tenim tots amb la gent a la qual més estimem.” Respecte el tema de rodar en català, el director barceloní de 34 anys comentava: "M'agradaria pensar que l'idioma no és cap barrera. Al contrari, fa la pel·lícula més autèntica i amb molta més veritat, que al final és el que es busca al cinema".

L’estrena de la pel·lícula està prevista per a l’estiu de 2024.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris