"Quest", òpera prima d'Antonina Obrador amb Enric Auquer i Laia Manzanares, arriba l’1 de desembre als cinemes

Autor: Filmin

"Quest", òpera prima d'Antonina Obrador amb Enric Auquer i Laia Manzanares, arriba l’1 de desembre als cinemes

“Quest”, òpera prima d’Antonina Obrador, arriba a les sales l’1 de desembre de la mà de Nanouk Films i La Perifèrica produccions. Es tracta d’un thriller psicològic amb un fort component autoral, que reflexiona sobre el dol i la masculinitat. Està protagonitzat per Enric Auquer i Laia Manzanares, i compta amb la presència de Miquel Gelabert i Maria Arnal, autora de la banda sonora del film.

Per tractar temes universals, com el dol i la culpa, Antonina Obrador s’ha inspirat en elements de la mitologia mediterrània i ha rodat íntegrament en localitzacions mallorquines com Felanitx, Portocolom, l'illa de Sa Dragonera o la Serra de Tramuntana. “Quest” és una cinta plena de fantasia i misteri que promet transformar l'illa en un lloc perdut en el temps, amb un rerefons de boira i silencis trencats per presències desconegudes. “Vull parlar del moment a la vida en què després d'un esdeveniment traumàtic, sentim que res avança, que tot queda en suspensió. Dels llimbs en què un es troba quan passa per un dol", explica Obrador.

Antonina Obrador, directora d'una col·lecció de videoclips del mític duo d’electropop britànic Erasure, s'estrena així en el llargmetratge amb una història inquietant en la qual coneixerem al Lluc (Enric Auquer; “El maestro que prometió el mar”, “Vida perfecta”, “Quién a hierro mata”), un biòleg marcat pel suïcidi de la seva esposa que emprèn una recerca per a catalogar la flora del lloc on ella va morir: l'illa deshabitada de Quest. Una vegada allí, s'adonarà que un element sobrenatural impregna l'ambient. L’arribada de la seva germana Carme, interpretada per Laia Manzanares (“Merlí”, “La desconocida”), l’empenyerà a enfrontar-se amb les pors més arrelades en el seu interior.

“Quest” s’ha convertit en la producció balear de major format des d’”El ventre del mar”, d’Agustí Villaronga. Compta amb la participació de 3Cat i IB3, el suport de l'ICEC i l'ICIB, el patrocini de Fundació Mallorca Turisme i Mallorca Film Commission i la col·laboració de l'Ajuntament de Felanitx. Va inaugurar la darrera edició d'Atlàntida Mallorca Film Fest, el festival de cinema de Filmin.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris