Tràiler de "La innocència", el debut de Lucía Alemany que es presentarà al Festival de Sant Sebastià

Autor: FilminCAT

El proper dilluns 23 de setembre el Festival de Sant Sebastià acollirà l'estrena mundial de "La innocència", òpera prima de la directora valenciana llicenciada a l'ESCAC Lucía Alemany. D'alguna manera, la pel·lícula segueix el camí encetat amb el seu curtmetratge "14 años y un día" (2015), on Alemany ja havia retratat els conflictes de l'adolescència, i que també va filmar al seu poble natal, Traiguera, amb actrius no professionals. 

"La innocència" narra un estiu en la vida de la Lis, una jove que somia amb sortir del seu poble i estudiar circ a Barcelona. Passa els dies amb les seves amigues i amb un noi que és més gran que ella, el que desperta tota mena de rumors i comentaris entre els seus veïns. La innocència adolescent es veurà de cop sacsejada quan la Lis descobreixi que està embarassada.

"L'impuls que em porta a realitzar aquesta pel·lícula neix de la necessitat d'explicar una història íntima viscuda en primera persona, una història particular i molt sincera que es converteix en una història universal sobre la primera adolescència, el desamor, l'amistat i els perills de l'incessant afany per descobrir tot allò nou que ens depara la vida unit al desconeixement i a la inexperiència ", explica la directora, que barreja l'espanyol i el català, i actors reconeguts com Laia Marull, Sergi López i Joel Bosqued amb intèrprets debutants com la prometedora Carmen Arrufat, protagonista de la pel·lícula. El film compta amb producció de Un Capricho Films, Lagarto Films i Turanga Films, i amb col·laboració de Televisió de Catalunya i l'ICEC, entre altres.


Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris