6,3

Bigas x Bigas

· 83min.

Un emotiu viatge a través de les vivències i reflexions de Bigas Luna, on ens mostra el seu jo més íntim i personal, no només com artista sinó també com ésser humà.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un emotiu viatge a través de les vivències i reflexions de Bigas Luna, en les quals es desmunta a si mateix mostrant el seu jo més íntim i personal, no només com artista sinó també com ésser humà. 

Bigas Luna era per sobre de totes les coses un narrador d'imatges, tant cinematogràfiques com pictòriques. Aquest voyeurisme tan intrínsec en ell va cultivar un immens desig per fer una pel·lícula verista; Rodar a algú sense guió i sense cap tipus de parafernalia, mostrant el personatge en tota la seva puresa. Probablement això va ser el que el va impulsar a captar la realitat que l'envoltava mitjançant un vídeo-diari. Un quadre format per diferents escenes úniques de la seva vida. Més de 500 cintes, diversos vídeos, textos pictòrics i arxius d'àudio pels quals desfilen escenes familiars, reflexions íntimes i xerrades còmplices amb actors i amics.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
24/10/16