8,9

Bolingo, el bosque del amor

· 55min.

Documental que explica la història del trajecte que des del cor d'Àfrica realitzen les dones emigrants fins al nord del Marroc perseguint el somni europeu.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental que explica la història del trajecte que des del cor d'Àfrica realitzen les dones emigrants fins al nord del Marroc perseguint el somni europeu. (versió original amb subtítols en espanyol).

Aquest viatge interior, que alhora i sense saber-ho es convertirà en un viatge cap a la maternitat, té com a parada obligada Bolingo i els campaments d'espera que hi ha a prop de la tanca de Melilla al Marroc. Bolingo significa "amor" en lingala, la llengua d'un grup d'emigrants congolesos que van decidir donar una mica d'humanitat al drama de la migració al nord d'Àfrica. Per a això, van crear un campament on poguessin viure les dones emigrants africanes amb els seus fills fins que les circumstàncies els possibilitessin creuar a Europa. "Bolingo, el bosque del amor" planteja la manera en què aquestes mares s'enfronten a la supervivència i criança dels seus fills durant el viatge i l'espera, en un temps il·limitat en una terra hostil.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Varis

Més informació

Gèneres:
Curts, Documental
País:
Espanya

uf... un cop de peu a l'estòmac de realitat...