8,1
Premier

Dragon Ball Super: Broly

· 100min.

La pel·lícula més espectacular mai creada sobre "Bola de Drac". Un prodigi tècnic ple d'intensitat, energia i acció, així com de l'humor característic de la saga.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

El Goku arriba a Filmin amb una de les seves pel·lícules més aclamades dels últims anys. Un prodigi tècnic ple d'intensitat, energia i acció dins el món canònic de "Bola de Drac" que entusiasmarà els fans per la seva cuidada animació, la més espectacular que ha lluït l'exitosa saga. Amb una història escrita per Akira Toriyama, autor original de "Bola de Drac", els personatges més estimats de l'anime tornen per explicar la veritable història del Broly i l'amenaça que suposa per al Goku, el Vegeta i, fins i tot, per al Freezer. 

La pau ha tornat un cop més a la Terra després del Torneig de Poder. Després de descobrir que en els diferents universos hi ha éssers increïblement poderosos que encara no ha vist, el Goku té intenció de seguir entrenant per a fer-se encara més fort. Llavors, un dia, un saiyan anomenat Broly al qual mai abans han vist es presenta davant del Goku i el Vegeta. Però se suposava que els guerrers de l'espai havien quedat pràcticament extingits després de la destrucció del Planeta Vegeta, així que, què està fent aquest a la Terra? Fins i tot el Freezer, de tornada de l'infern, es veu involucrat en aquesta trobada entre tres guerrers de l'espai que han seguit destins completament diferents, i que no triga a convertir-se en una ferotge batalla contra un guerrer que no sembla tenir límits.

Direcció i repartiment

Direcció:
Tatsuya Nagamine

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català • Subtítols: Català
Versió Original amb Subtítols
Àudio: Japonès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Animació, Acció
País:
Japó
Estrena en cinemes:
01/02/19
Recaptació: 1.640.960,00 €
Espectadors: 266.029