El viatge de la Marta
El viatge de la Marta

El viatge de la Marta

Staff Only

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Varis
  • Subtítols: Català
País

Espanya

Any de producció

2019

Gènere

Drama

Recaptació

30.144,00 €

Sobre la pel·lícula

L'esperat salt a la ficció de la realitzadora catalana Neus Ballús després de "La Plaga". Estrenada a la Secció Panorama de Festival de Berlín, es tracta d'una ambiciosa coming of age ambientada en un resort senegalès que combina el cinema social amb l'espectre més íntim gràcies a les inspirades interpretacions de Sergi López i la debutant Elena Andrada. 

La Marta, de 17 anys, passa les vacances de Nadal al Senegal amb el seu pare i el seu germà. Però no gaudeix del viatge perquè el seu pare no li deixa ni una mica de llibertat i li imposa un frenètic pla de safaris i folklore al costat del grup de jubilats que omplen el resort. Tot comença a canviar per a ella quan coneix al Khouma, un jove senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, i l'Aissatou, una noia que neteja habitacions i que la portarà a entrar en contacte amb el món del personal de l'hotel.

direcció

Neus Ballús

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

carinyets

La vam veure a la Berlinale del 2019 i la veritat és que no va complir les expectatives generades pels mitjans. L'argument, fluixet. No ens va enganxar.

29 febrer 2020