8,6

Flamenco, Flamenco

· 96min.

Documental musical que està considerat com el màxim exponent de la particular forma de fer cinema musical de Carlos Saura.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Documental musical que està considerat com el màxim exponent de la particular forma de fer cinema musical de Carlos Saura, plantejant a través de la llum i d'un viatge vital, l'evolució dels cants, balls i música d'aquest art que, segons paraules del propi director, hauria de ser patrimoni de l'Univers. 

Amb l'experiència i la saviesa que el pas del temps ha anat impregnant en la cinematografia de Carlos Saura, ens endinsem en els camins dels actuals talents d'aquest art tan viu i dinàmic que és el flamenc per presentar la seva nova pel·lícula, que utilitza elements nous, tant en el terreny tècnic, com en el narratiu, convertint-se en una producció única. La pel·lícula reflecteix que existeix un poderós flamenc nou, de joves talents que busquen el seu camí tant al nostre país, com més enllà de les nostres fronteres, encara que la realitat d'aquest art no pot reflectir-se a la perfecció sense alguns dels grans mestres vius que tenim la fortuna de tenir a Espanya. 

Direcció i repartiment

Direcció:
Carlos Saura

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

País:
Espanya
Estrena en cinemes:
19/11/10
Recaptació: 261.337,27 €
Espectadors: 42.764
Veure fitxa:
IMDB