9

Homenatge a Gershwin per Dudamel i Hancock

· 76min.

Gustavo Dudamel comparteix escena amb l'estrella del jazz Herbie Hancock en un concert de Gershwin inoblidable, entre la música clàssica i el jazz.
Només per a subscriptors

Sobre la pel·lícula

El 2011, la Filharmònica de Los Angeles i el seu director musical Gustavo Dudamel obrien la seva temporada amb un homenatge a la música de George Gershwin, qui segueix sent relativament desconegut per als amants de la música clàssica. I és que si AN AMERICAN IN PARIS i la RHAPSODY IN BLUE són presents amb regularitat en el programa de les sales de concerts, el repertori del compositor segueix tancant grans tresors que cal donar a conèixer. 

I com calia homenatjar a George Gershwin, la Filharmònica de Los Angeles no volia fer les coses a mitges i va decidir honrar aquesta RHAPSODY IN BLUE, veritable obra mestra del repertori, amb un dels pianistes més grans del jazz a l'actualitat: Herbie Hancock. Un èxit indubtable, aclamat per l'audiència del Walt Disney Concert Hall, que també va poder gaudir d'Herbie Hancock sól al seu piano interpretant dues magnífiques rareses signades per Gershwin com SOMEONE TO WATCH OVER ME.

Direcció i repartiment

Direcció:
Gustavo Dudamel

Àudio i subtítols

Versió Original
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Gustavo Dudamel y Herbie Hancock homenajean a Gershwin
País:
França