8,1

I Will Be Murdered (Demà moriré)

· 87min.

Un dels millors documentals de la dècada, explica la història rea d'un advocat que per iniciar una cerca de justícia va conduir al seu país al caos.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Un dels millors documentals de la dècada, explica la història real i increïble d'un advocat que per iniciar una cerca de justícia va conduir al seu país al caos. Una història que necessites veure per creure-la.
Al maig 2009 Rodrigo Rosenberg, un advocat ric i carismàtic, va sortir a fer una passejada amb bici prop de la seva casa a Guatemala i va ser assassinat. Un assassinat més que podria haver passat desapercebut: Guatemala té una taxa d'homicidis quatre vegades més alta que la de Mèxic, una xifra pitjor fins i tot que el total de morts civils en la guerra de l'Iraq. L'extraordinari d'aquest cas és que Rosenberg sabia amb certesa que seria assassinat. Poques setmanes abans, dos dels clients de Rosenberg havien aparegut morts. L’advocat es va llançar de ple en una investigació que el conduiria a la mort, segons li va explicar als seus amics. Un vídeo que va gravar dies abans que aparegués el seu cadàver acusava el president del país del seu assassinat. L'acusació, viralitzada a través de YouTube, gairebé aconsegueix derrocar al govern. Un cas ple de girs inesperats que desemboca en un desenllaç increïble.

Direcció i repartiment

Direcció:
Justin Webster

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Original

Més informació

Títol original:
I will be murdered
Gèneres:
Documental, Thriller
Països:
Espanya, Regne Unit
Estrena en cinemes:
26/06/14
Veure fitxa:
IMDB