7,2

Kenshin: El guerrer samurai

· 134min.

Aquesta adaptació del manga creat a mitjans dels 90 per Nobuiro Watsuki va ser una de les pel·lícules més taquilleres al Japó l’any 2012.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Convertida en una de les franquícies d'anime i manga més exitoses i seguides a escala mundial, aquesta adaptació del manga creat a mitjans dels 90 per Nobuiro Watsuki va ser una de les pel·lícules més taquilleres al Japó l’any 2012.
Himura Kenshin (Takeru Sato) és un famós samurai conegut per la seva destresa amb la catana i la seva fredor a l'hora de matar. En el passat va estar al servei dels Ishin Shishi, un grup de patriotes que lluitaven per retornar el poder a l'Emperador, lliurant centenars de batalles i cobrant-se moltes vides. Però després d'acabar tots els enfrontaments, jura no tornar a matar i decideix passar a l'anonimat per dedicar-se a viatjar pel país com un rodamón ajudant a qui ho necessiti, com a penitència per totes les morts que va provocar. Deu anys després, el 1878, Kenshin arriba a Tòquio on coneix a Kaoru (Emi Takei), qui el convida a quedar-se en el seu dojo fins que decideixi tornar a vagabundejar. No obstant això, el passat que Kenshin va intentar deixar enrere aviat tornarà per cobrar-se venjança contra ell.

Direcció i repartiment

Direcció:
Keishi Otomo

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Japonès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
Rurouni Kenshin
Gèneres:
Aventures, Acció
País:
Japó
Veure fitxa:
IMDB