6,6

La gran aventura dels Lunnis i el Llibre Màgic

· 81min.

La Lucrecia i els Lunnis han de salvar la Imaginació i el Món de Fantasia en aquesta nova aventura en la qual recorren els contes més populars.

Sobre la pel·lícula

Els Lunnis tornen amb una gran aventura per a tota la família protagonitzada per la jove Carla Chiorazzo i Lucrecia. Amb la col·laboració especial a la banda sonora de les "triunfitas" Gisela i Aitana Ocaña, el llargmetratge inclou a entranyables personatges dels contes més populars, com Merlí, Pinotxo, Alicia, el Màgic d'Oz, el Flautista d'Hamelín o el Ratolí Pérez. 

La Imaginació i el Món de Fantasia estan en perill. La Mar (Carla Chiorazzo), una nena de 8 anys experta en contes i llegendes gràcies als llibres que el seu avi (Ramón Barea) li llegeix cada nit, decideix intentar salvar-los amb l'ajuda dels seus amics Els Lunnis. El malvat Crudo (Bruno Oro), un milionari que odia la fantasia perquè no té imaginació, pretén acabar amb el Llibre Màgic que conté totes les històries inventades per la Humanitat i del que és guardiana la Lucrecia. Per aconseguir el seu propòsit, els Lunnis i la Mar hauran d'entrar al llibre i guanyar al Crudo i el seu fidel servidor, un dron anomenat Alfred, en una cursa a través dels contes més populars.

Direcció i repartiment

Més informació

Títol original:
La gran aventura de Los Lunnis y el libro mágico
Gèneres:
Infantil, Aventures
País:
Espanya
Estrena en cinemes:
18/01/19
Recaptació: 1.316.955,00 €
Espectadors: 229.973