6,9
Premier

La guerra dels corrents

· 103min.

Benedict Cumberbatch i Michael Shannon interpreten a Thomas Edison i George Westinghouse en aquesta pel·lícula sobre la implantació del sistema elèctric als Estats Units.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Edison i Westinghouse, la gran rivalitat entorn del món de l'electricitat en el segle XIX. Aquesta portentosa obra produïda per Martin Scorsese reflexa fins a quin punt van saltar espurnes (mai més ben dit) entre aquests dos genis que es van enredar en una de les primeres rivalitats empresarials de la història. Actors del prestigi de Benedict Cumberbatch, Michael Shannon o Tom Holland presten els seus rostres als grans personatges de la història que apareixen aquí, com Nikola Tesla o J.P. Morgan.  

Narra l'enfrontament personal i comercial entre Thomas Edison i George Westinghouse per fer-se amb la propietat sobre la implantació del sistema elèctric dels Estats Units a finals del segle XIX, provocant una de les primeres disputes corporatives de la història. En aquesta interessantíssima guerra comercial van tenir una important participació dos personatges fonamentals en la indústria mundial: Nikola Tesla, un dels més importants i controvertits inventors de la història, i J.P. Morgan, gran inversor i banquer de la Segona Revolució Industrial.

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
The Current War
Gènere:
Drama
Estrena en cinemes:
10/01/20
Recaptació: 157.589,00 €
Espectadors: 27.447