6,5

La meva pell

· 93min.

El testimoni de vuit dones amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents, que han viscut l'experiència del procés migratori en primera persona.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

"La meva pell" és el relat de vuitdones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents.Dones que han viscut l’experiència del procés migratori enprimera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur aEuropa i que, moltes d’elles, encara l’estan buscant a causa delsincompliments dels Estats membres de la UE en un mar de “fronteresinvisibles”.‘

"La meva pell", realitzat per SICOMi Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus enl’acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d’unadoble discriminació, com a migrant i com a dona.El documental ‘La meva pell’reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones quehan exercit el seu dret a la lliure mobilitat. emergències ensrevelen la força, determinació i coratge de les dones queorganitzen la recuperació de la seva comunitat, al mateix temps quereflexionen críticament sobre la societat i les seves pràctiquesexcloents.

Premis i nominacions

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya