Last Men in Aleppo
Last Men in Aleppo

Last Men in Aleppo

De sidste mænd i Aleppo

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Àrab
  • Subtítols: Català
Països

Dinamarca, Síria

Any de producció

2017

Gènere

Documental

Sobre la pel·lícula

Nominada a l'Oscar 2018 com a Millor Documental, Premi Ondas 2017 i guanyadora del Festival de Sundance i del CPH-DOX, "Last Men in Aleppo" és una impactant immersió, a peu de canó, a la lluita dels Cascos Blancs a Alep. Una experiència colpidora que ens recorda com hem fallat a Síria. 

Després de cinc anys de guerra a Síria, les persones que queden a Alep es preparen per a un setge. El Khalid, Sel ubhi i el Mahmoud, fundadors dels Cascos Blancs, s'han quedat a la ciutat per ajudar la gent que pateix un dia a dia en el que les bombes no deixen de caure i la mort està per tot arreu. 

El cineasta sirià Feres Fayyad segueix la lluitat extenuant d'aquest estoic trio de voluntaris. Cada dia es dediquen a entrar als edificis bombardejats, buscar supervivents entre la runa i rescatar-los. La intensificació del setge, amb bombardejos constants, obliga als Cascos Blancs i als més de 350.000 habitants d'Alep a fer front a un dilema impossible: abandonar el país amb les seves famílies i buscar refugi o quedar-se i lluitar fins al final per defensar la seva ciutat.

Direcció i repartiment

Com valores aquesta pel·lícula?