7,6

L'interrogatori d'en Tony Martin

· 48min.

Steve Pemberton ("Inside No. 9") protagonitza la recreació de l'interrogatori policial de Tony Martin, el granger que va matar un nen de 16 anys que havia entrat a casa seva per robar.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Steve Pemberton, un dels creadors de "Inside No. 9", canvia radicalment de registre per interpretar Tony Martin, el granger que el 1999 va matar amb la seva escopeta a un nen de 16 anys que s'havia colat a casa seva per robar-li. Un cas que va posar en el primer pla mediàtic el debat sobre els límits de la legítima defensa. 

El 20 d'agost del 1999, en Tony Martin, un granger de 54 anys que havia patit robatoris a casa en múltiples ocasions, i que havia perdut totalment la fe en la policia, va decidir defensar-se d'un nou assalt a la seva propietat. Amb la seva Winchester 1300 va obrir foc contra els dos homes que li havien entrat a casa: Brendon Fearon, de 29 anys i Fred Barres, de 16 anys. Aquest últim va perdre la vida. La pel·lícula recrea paraula a paraula l'interrogatori que al llarg de tres dies va tenir Martin declarant davant dos policies, en què es van obtenir sorprenents revelacions sobre la seva personalitat.

Direcció i repartiment

Direcció:
David Nath

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The Interrogation of Tony Martin
Gèneres:
Thriller, Drama
País:
Regne Unit