7,8

L'Òpera de París

· 106min.

Una mirada darrere de les bambolines de l'Òpera de París, una de les institucions culturals més importants i prestigioses que existeixen. Un documental de música, ballet i passions.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Una mirada darrere de les bambolines de l'Òpera de París, una de les institucions culturals més importants i prestigioses que existeixen. Amb una perspectiva a vegades irònica, alegre i cruel, aquest documental se centra en la música i el ballet i segueix als diversos personatges que passen per l'escenari, tant amb o sense públic. 

Tardor del 2015. A l'Òpera de París, Stéphane Lissner dóna els seus últims retocs a la seva primera roda de premsa com a directora. Darrere de l'escenari, els artistes i l'equip es preparen per aixecar el teló a una nova temporada amb l'òpera de Schönberg "Moisès i Aaró". Però l'anunci d'una vaga i l'arribada d'un brau per a un paper secundari complica les coses. Alhora, una jove promesa russa de la cançó comença a l'Acadèmia de l'Òpera. Als passadissos de l'Òpera de la Bastilla, el seu destí es creuarà amb el del Bryn Terfel, una de les veus més poderoses del seu temps.

Direcció i repartiment

Direcció:
Jean-Stéphane Bron

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
L'Opéra de Paris
Gènere:
Documental
Països:
França, Suïssa