7,1

No educats i delinqüents. Neds

· 119min.

Ara t'assabentaràs del que és un puto Ned! Història sobre inadaptats socials, fracassats, marginats que esnifen cola i víctimes que es tornen brutals botxins.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Ara t'assabentaràs del que és un puto Ned! Història sobre inadaptats socials, fracassats, marginats que esnifen cola i víctimes que es tornen brutals botxins.

Glasgow, 1973. El John McGill és a punt de començar la secundària. És un noi intel·ligent, sensible, amb ganes d'aprendre, però gens sembla afavorir-lo. La seva família és molt pobra i el seu pare, al que odia, un borratxo i un brut. Els professors estan en contra seva des del començament, i el castiguen pels “pecats” del seu germà gran, el Benny. Els Neds, “No Educats i Delinqüents”. Nois dolents armats i fatxendes: drogues barates, glam rock, sexe, violència i molt més. Monstres i herois locals. La reputació del Benny protegeix al seu germà. Espantat, ressentit i rabiós, el John pren una decisió. Si ningú vol donar-li una oportunitat, que es fotin! Se submergeix en la salvatge vida del carrer. La ràbia i la frustració el porten cada cop més lluny, fins a quedar-se sol enfront d'una paret buida. No hi ha futur. I llavors sorgeix una insospitada i extraordinària oportunitat per redimir-se.

Direcció i repartiment

Direcció:
Peter Mullan

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Català
Àudio: Català
Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
NEDS
Gènere:
Drama
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
03/12/10
Recaptació: 64.503,00 €
Espectadors: 9.569
Veure fitxa:
IMDB

Títols similars