7,2

No nacimos refugiados

· 83min.

La història de vuit refugiats que viuen i treballen a Barcelona, on van arribar fugint de la guerra, la persecució política o la discriminació.

Sobre la pel·lícula

"No nacimos refugiados" explica les singulars històries de vuit persones refugiades. Vuit vides que es creuen en una ciutat europea, Barcelona, aquí i ara. Iryna, Mohamad, Gabriel, Boris, José Luís, Mahmoud, Maysam i George: advocats, músics, directius, traductors, vigilants, actors, treballadors en un call center. Alguns acaben d'arribar, uns altres van arribar fa anys. Alguns han deixat enrere una guerra, uns altres una dictadura, uns altres la discriminació social o cultural. Però tots ells, en un moment de les seves vides van saber prendre una decisió crucial: l'exili abans que la submissió. 

"No nacimos refugiados" narra la història d'aquesta decisió i de com, ara i aquí, dóna sentit a les seves vides. Ens sorprendrem en descobrir com en el seu dia a dia, la seva fortalesa i els seus desitjos es comuniquen a les persones amb les quals treballen, a les quals ensenyen i a les quals ajuden en les seves dificultats.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gènere:
Documental
País:
Espanya