6,8

No s'accepten devolucions

· 122min.

Els "Ocho apellidos vascos" mexicans. Un fenomen taquiller que ha triomfat als Estats Units, on s'ha convertit en la pel·lícula llatinoamericana amb major recaptació de la història.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Els "Ocho apellidos vascos" mexicans. Un fenomen taquiller que també ha triomfat als Estats Units, on s'ha convertit en la pel·lícula llatinoamericana amb major recaptació de la història. 

Valentín (Eugenio Derbez) és el solter més faldiller d'Acapulco, fins que un dia, una dona del seu passat deixa un nadó a la seva porta i desapareix. El Valentín decideix anar a Los Angeles en la seva recerca, però en comptes de trobar a la mare, troba una llar per a ell i la seva filla Maggie (Loreto Peralta). Sent un pare sense experiència, educa la Maggie i alhora s'estableix com un dels millors especialistes de Hollywood, amb la seva filla convertida en la seva major admiradora. Mentre ella creix, el Valentí ntambé es veu obligat a madurar, convertint-se en un veritable home. Però quan la nena compleix 7 anys i apareix la seva mare biològica, Valentín s'adona que està a punt de perdre la seva única família i a la seva millor amiga, la seva filla.

Direcció i repartiment

Direcció:
Eugenio Derbez

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
No se Aceptan Devoluciones
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
Mèxic
Estrena en cinemes:
30/04/14
Recaptació: 230.085,00 €
Espectadors: 38.431
Veure fitxa:
IMDB