6,9

Occident és Occident

· 99min.

Seqüela de l’exitosa ORIENT ES ORIENT. En aquesta ocasió, la família Khan realitza un viatge des d’Anglaterra fins al Pakistan rural.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Seqüela de l'exitosa “Orient és orient” (Daniel O’Donell, 1999). En aquesta ocasió, la família Khan realitza un viatge des de Salford (Anglaterra) fins al Pakistan rural. Una història de l'aprenentatge vital d'un noi de quinze anys i del seu pare de seixanta, convertida en una divertida comèdia multicultural.
Manchester, 1976. La disfuncional família Khan continua lluitant per sobreviure. Sajid, el més jove del clan, està en plena crisi de la pubertat, sota la tirànica insistència del seu pare per seguir les tradicions pakistaneses, i l'assetjament escolar dels seus companys. Aïllat i avorrit, Sajid passa de les classes i es dedica a robar articles inútils a les botigues per animar la seva solitària existència. És llavors quan el seu pare decideix enviar-lo amb la seva primera esposa i la seva família al Panjab. Decidit a donar una lliçó al seu fill, les coses canvien quan el patriarca s’enfronta amb les seves pròpies transgressions, i s'adona que és ell mateix qui té molt per aprendre.

Direcció i repartiment

Direcció:
Andy De Emmony

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès
Versió en Català
Àudio: Català

Més informació

Títol original:
West is West
Gènere:
Comèdia
País:
Regne Unit
Estrena en cinemes:
27/06/14
Recaptació: 57.837,00 €
Espectadors: 10.185
Veure fitxa:
IMDB