One Piece Estampida
One Piece Estampida

One Piece Estampida

One Piece: Stampede

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols

  • Àudio: Japonès
  • Subtítols: Català

Versió en Català

País

Japó

Any de producció

2019

Estrena en cinemes

15/11/19

Recaptació

256.240,00 €

Espectadors

41.708

Sobre la pel·lícula

En el 20 aniversari de One Piece, un dels animes més longeus i estimats del Japó, s'estrena "One Piece Estampida", la catorzena pel·lícula sobre la sèrie. 

Sigues testimoni d'una batalla campal entre pirates, marines, els Set Senyors de la Guerra i l'Exèrcit Revolucionari amb motiu del Festival dels Pirates! 

La fira més gran del món dels pirates realitzada per pirates per a pirates: el Festival dels Pirates. Ruffy i la resta de la tripulació de Barrets de Palla reben la invitació del seu amfitrió Bona Festa, conegut com el Mestre de les Festivitats. Quan arriben, troben un lloc atestat de pavellons glamurosos i molts pirates inclosos els de la pitjor generació. El plat fort del festival és la caça d'un tresor que va deixar el Roger, el Rei dels Pirates. A la refrega s'uneix Douglas Bullet, qui va navegar amb els Pirates del Roger i és conegut com l'Hereu del Dimoni. Així comença una batalla campal sense precedents en la qual es barregen enemics i aliats: pirates embogits, marines tractant de capturar a tots els pirates d'una vegada, els Set Senyors de la Guerra i l'Exèrcit Revolucionari. La lluita pel tresor i el Festival dels Pirates acaben desembocant en una caòtica i impredictible estampida!

direcció

Takashi Ōtsuka

Títols similars

Com valores aquesta pel·lícula?

No comments