5,2

Psykosia

· 87min.

Una psiquiatra intima amb una de les seves pacients amb tendències suicides. Però en aquesta pel·lícula, les coses no són el que semblen.

Sobre la pel·lícula

Com si l'excursió de "Pícnic en Hanging Rock” hagués acabat en un lloc a mig camí entre el sanatori de “Innocència interrompuda” i l'acadèmia de “Suspiria” sota la direcció de Bergman. Així d'intricat és el món que dibuixa aquesta pel·lícula, en la qual la Viktoria, psiquiatra especialitzada en el suicidi, és convidada a una clínica per a tractar a la Jenny, una pacient molt poc aferrada a la vida. Ambdues passen de l'hostilitat inicial a crear un fort vincle. Però en les psicosis els temps es desdibuixen, en una realitat psicològica d'infinits plecs ocults.

La Viktoria és una extraordinàriament disciplinada investigadora especialitzada en el suïcidi. Ha estat convidada a un centre psiquiàtric per a ajudar en el tractament de la Jenny, una pacient suïcida que ha rebutjat tots els tractaments anteriors. Ambdues intimen a través de les seves xerrades nocturnes, i lentament forgen un fort llaç d'unió. Per primera vegada en la seva vida, la Viktoria sembla obrir-se a una altra persona. Però com més a prop se senten l'una de l'altra, més s'evidencia que les coses no són com semblen.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Danès • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Psychosia
Gènere:
Drama