7

Stars by the Pound

· 2019min.

Com influeix la nostra aparença física a l'hora d'assolir els nostres somnis? Aquesta lluminosa pel·lícula famíliar narra la història d'una nena amb obesitat que vol viatjar a l'espai.

Sobre la pel·lícula

Com influeix la nostra aparença física a l'hora d'assolir els nostres somnis? Aquesta tendra i lluminosa pel·lícula per a tota la família narra la història d'una nena amb obesitat que vol viatjar a l'espai. 

Especialment dotada per a la Física, la Lois és una nena que somia amb ser astronauta. Ara té l'ocasió de participar en un concurs que pot ajudar-la a complir el seu desig, però hi ha un «petit» inconvenient: pesa gairebé 100 quilos a causa d'un problema d'obesitat congènita. Decidida a aprimar-se, ha deixat de menjar, però l'única cosa que aconsegueix és posar-se malalta i desesperar als seus pares. Pderò quan conegui a l'Amelie, l'Stannah i la Justine, tres noies amb els seus propis problemes d'adaptació, descobrirà que potser hi ha altres maneres d'aconseguir el que tant anhela. Si lluites molt pel teu somni, es farà realitat... O no.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
100 kilos d'étoiles
Gèneres:
Comèdia, Drama
País:
França