8,3

System Crasher

· 125min.

Cinema social contundent que ens mostra la fragilitat de la infància en la nostra societat i la incapacitat del sistema per a solucionar els problemes que ell mateix genera.

Sobre la pel·lícula

Sensació al Festival de Berlín, la increïble actuació de la seva jove actriu protagonista la va portar a convertir-se en un dels hits festivalers de l'any fins al punt que Alemanya la va triar per a representar-la als Oscar. Cinema social contundent i incontestable que ens mostra la fragilitat de la infància en la nostra societat i la incapacitat del sistema per a solucionar els problemes que ell mateix genera. Un debut de ritme frenètic que no et deixarà anar fins al final.  

En la seva salvatge cerca d'amor, l'enèrgica i indomable Benni, una nena de 9 anys abandonada per la seva mare i que viu en una família d'acollida, porta tothom al seu voltant a la desesperació. Sent radicalment autèntica, la debutant Nora Fingscheidt transcendeix l'estudi psicològic manufacturant una gran peça de cinema vibrant, visceral i emotiva.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Alemany • Subtítols: Català i Espanyol

Més informació

Títol original:
Systemsprenger
Gènere:
Drama
País:
Alemanya

Aixi com existeixen comèdies romantiques que fan pujar el sucre a límits diabètics, també existeixen drames que porten als seus protagonistes a una espirall sense sortida, com a drogadictes que necessiten més i més matèria per no afrontar la realitat. Pues be, estem davant un MEGADRAMON amb nena hiperventilada que no sap com cridar l'atenció de la veritable responsable de la seva actitud de utilització dels que la intenten ajudar, que no es altre que la seva mare. Res fora del normal ,si no fos perque la petita actriu ho dona tot.......però, esclar, el resultat es sobreactuat, amb tota mena de crits, estaribots i demés actes de rebeldia que fan que aquesta pel.li no estigui tan lluny de un episodi pornogràfic de HERMANO MAYOR.