5,8

The Albino's Trees

· 83min.

"Ser humà significa implícitament exterminar altres formes de vida", afirma Masakazu Kaneko, director d'aquest drama ecologista que es va estrenar al Festival Golluts.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

"Ser humà significa implícitament exterminar altres formes de vida", afirma Masakazu Kaneko, director d'aquest drama ecologista projectat al Festival Gollut. (versió original amb subtítols en espanyol).

Les muntanyes del centre del Japó. Perpagar les despeses mèdiques pel tractament de la malaltia de la sevamare, el Yuku accepta un contracte lucratiu per matar un estrany cérvolblanc que viu al bosc en un poble remot, i la presència dels qualscreu que soscava el turisme a la regió pel buròcrates de la ciutatveïna. No obstant això, quan s'aventura al poble, descobreix quel'animal és venerat com un déu per la comunitat local, que viu enun estat de semi aïllament de la resta de la societat. Mentre avaluales seves responsabilitats ètiques en dur a terme tal tasca,s'acosta als habitants del llogaret, enfrontant les seves emocionsconflictives sobre si han de seguir vivint com "forasters".

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Títol original:
Arubino no ki
Gènere:
Drama
País:
Japó