6,2

Un conte francès

· 108min.

Premiada a Valladolid, aquesta comèdia francesa amb uns personatges que semblen extrets d’un inusual conte de fades, farà les delícies dels qui busquen bon rotllo.
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

Premiada a Valladolid, aquesta comèdia francesa amb uns personatges que semblen extrets d’un inusual conte de fades, farà les delícies dels qui busquen bon rotllo a les pel·lícules.
Als seus 24 anys, Laura segueix esperant que aparegui un príncep blau en la seva vida. Per això, quan Sandro es presenta a una festa igual que ho faria el príncep dels seus somnis, no dubta que ha trobat l'home dels seus somnis. Però llavors coneix a Maxime, i Laura comença a preguntar-se si pot ser que alguns prínceps siguin més blaus que uns altres. D'altra banda, Sandro té els seus propis problemes: el seu pare, Pierre, acaba de topar-se amb Madama Irma al funeral de l'avi, i això li ha portat a la memòria la data de la seva pròpia mort segons la va predir, fa ja molts anys, la mateixa Madama Irma. Ara Pierre és incapaç de fer plans amb la seva nova parella, Eleonore, ni amb el seu fill Sandro. També té problemes Maxime, com els tenen Eleonore, Marianne, Jacqueline i molts més.

Direcció i repartiment

Direcció:
Agnès Jaoui

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Francès

Més informació

Títol original:
Au bout du conte
Gèneres:
Comèdia, Romàntica
País:
França
Estrena en cinemes:
20/06/14
Veure fitxa:
IMDB