8

Ackley Bridge

· 0 Temporades · 46min/ep.

Poden conviure els alumnes blancs amb els asiàtics en una disgregada comunitat britànica. La nova sèrie juvenil de Channel 4 és filla del Regne Unit post-brexit.

Sobre la sèrie

La nova sèrie juvenil de Channel 4 posa sobre la taula els reptes dels sistemes educatius en una Europa diversa, multicultural, en la qual els conflictes de classe, raça i religió pesen més que les lliçons de Matemàtiques, Filosofia o Història. Més de 3 milions d'espectadors van seguir l'emissió del primer episodi d'aquesta sèrie, filla del Regne Unit post-brexit, i produïda pels responsables de "Shameless" i "National Treasure".

Dues escoles d'un petit poble a Yorkshire, una amb estudiants majoritàriament asiàtics i l'altra d'alumnes blancs, es veuen obligades a fusionar-se per motius econòmics, formant un nou centre, el Ackley Bridge College. Potser ara tots comparteixen aules, però no per això la comunitat està més integrada. Els equips de futbol de l'institut ara es divideixen segons l'origen dels jugadors, i fins i tot dues amigues de tota la vida com la Missy i la Nasreen, es veuen ara a un i altre costat d'una frontera psicològica però molt real. Trencar la segregació sense descuidar l'Ensenyament serà el més gran dels reptes de professors, alumnes i pares.

Els subtítols s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Més informació

Gèneres:
Drama, Sèries
País:
Regne Unit

Títols similars