7,4

Arthur & George

· Sèrie completa · 0 Temporades · 46min/ep.

Basada en una popular novel·la de Julian Barnes, narra les aventures de Sir Arthur Conan Doyle, creador de Sherlock Holmes, exercint de detectiu en un crim molt real.

Sobre la sèrie

Basada en una popular novel·la de Julian Barnes, que per la seva banda es va basar en fets reals, ARTHUR & GEORGE narra les aventures de Sir Arthur Conan Doyle, creador de Sherlock Holmes, en la seva particular croada per resoldre un crim molt allunyat de la ficció. 

Devastat per la mort de la seva dona, Sir Arthur Conan Doyle, creador de Sherlock Holmes, el major detectiu del món, és incapaç d'escriure. Quan escolta parlar dels Crims de Great Wyrley, l'Arthur s'obsessiona amb un cas de possible negligència judicial quan un jove anomenat George Edaliji és empresonat per l'assassinat i mutilació de bestiar. Sir Arthur es disposa a demostrar que es tracta d'un clar exemple de racisme i corrupció que ha provocat que un home innocent sigui declarat culpable, però aviat entreveurà tota una xarxa de mentides que el portaran a adoptar el rol del seu famós personatge.

Premis i nominacions

Més informació

Gèneres:
Thriller, Sèries
País:
Regne Unit

Títols similars