7

Deep Water

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

La resposta britànica a "Big Little Lies". Els secrets de tres dones originen una espiral d'emocions en aquesta sèrie de la creadora de "Mrs. Wilson", Anna Symon.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Més de 6 milions de britànics es van enganxar a aquest thriller dramàtic definit com la resposta anglesa a "Big Little Lies". Els secrets de tres dones originen una espiral d'emocions en aquesta sèrie de la creadora de "Mrs. Wilson", Anna Symon, que adapta les novel·les de la saga "Windermere", de Paula Daly. 

Tres dones, mares de família, tracten de fer front als seus problemes personals entre les muntanyes i els llacs del bell Lake District anglès. La Roz és fisioterapeuta i ha de tirar del carro de la seva família, a la vora de l'abisme per culpa de l'addicció al joc del seu marit. Assetjada pels deutes, dubta sobre acceptar l'oferta d'un dels seus clients que vol mantenir relacions sexuals amb ella a canvi de diners. La rica i glamurosa Kate sembla tenir tot el que qualsevol podria desitjar, però les aparences a vegades enganyen. No obstant això, és objecte d'admiració i enveja per part de la seva amiga Lisa, tan adorable com caòtica. La vida de totes elles es complicarà quan, en un estrany descuit, la Lisa oblidi recollir a la filla de la Kate de l'escola.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Gèneres:
Sèries, Thriller, Drama
País:
Regne Unit

Títols similars