6,9

El misteri de Hanging Rock

· Sèrie completa · 1 Temporada · 51min/ep.

Tres nenes i una de les seves institutrius desapareixen en la nova adaptació de la novel·la de Joan Lindsay, que amplia el territori explorat en el clàssic de culte de Peter Weir.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

El misteri de Hanging Rock continua viu segles després, com bé va demostrar el clàssic de culte de Peter Weir, ara adaptat a la televisió a partir de la novel·la original de Joan Lindsay, una de les millors obres de literatura australiana. Inspirada en esdeveniments reals, i part del folklore i les llegendes urbanes australianes, la desaparició de tres estudiants i una institutriu als turons de Hanging Rock encara està per resoldre. 

Sant Valentí, any 1900. Un grup d'estudiants fa un viatge d'un dia a un territori tenebrós que evoca en els visitants una gran malenconia: Hanging Rock. Mentre el sol pica i durant el berenar, tres nens i la seva institutriu desapareixen misteriosament. Aquest és el punt de partida d'aquesta esperada producció que actualitza la novel·la original i que narra l'impacte que van causar aquestes desaparicions en els estudiants i el personal de l'internat Appleyard College. I especialment en la seva enigmàtica i extraordinària directora (interpretada per Natalie Dormer).

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Títol original:
Picnic at Hanging Rock
Gèneres:
Sèries, Drama, Terror
País:
Austràlia