8,2

Guerra i pau

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

Luxosa superproducció dirigida per Tom Harper que adapta la cèlebre novel·la de Lleó Tolstoi. Amb Lily James, Paul Dano i James Norton al capdavant del repartiment.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Luxosa superproducció dirigida per Tom Harper que adapta la cèlebre novel·la de Lleó Tolstoi. Amb gairebé 10 milions d'espectadors en la seva estrena al Regne Unit, i nominada a 6 premis BAFTA, "Guerra i pau" compta amb la presència de Lily James, Paul Dano i James Norton al capdavant del repartiment. 

Rússia, 1805. Rere la forta ambició dels joves Pierre, Natasha i Andrei, que gaudeixen d'unes condicions privilegiades com a aristòcrates, es troba la recerca per trobar el sentit a les seves vides. El bondadós i alhora complicat Pierre és fill il·legítim de l'home més ric de Rússia. Vol fer del món un lloc millor. La bella i vivaç Natasha està centrada en trobar l'amor veritable, mentre que el guapo i galant Andrei, desil·lusionat per la superficialitat de la societat, es posa un objectiu més ambiciós. Al seu torn, les tropes de Napoleó estan cada vegada més a prop de la frontera amb Rússia, amenaçant el benestar de la societat. Quan esclata la guerra, tot el que els tres aristòcrates creuen conèixer és qüestionat; el seu món trontollarà i farà que l'amor, la pèrdua, la passió i el sofriment canviïn per sempre.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
War & Peace
Gèneres:
Sèries, Drama, Romàntica