7,6

La fi d'un imperi

· Sèrie completa · 0 Temporades · 49min/ep.

Estrena exclusiva de la successora de DOWNTON ABBEY, una de les grans produccions britàniques de l'última dècada. Luxós drama familiar ple d'intrigues ambientat a l'Índia.

Sobre la sèrie

Estrena exclusiva a Espanya de l'indiscutible successora de DOWNTON ABBEY. Julie Walters coprotagoniza EL FIN DE UN IMPERIO, una de les majors produccions britàniques de l'última dècada. Un luxós drama familiar ple d'intrigues ambientat a principis de 1932, quan l'Índia somiava amb la independència.

Emmarcada en el context dels darrers anys del Raj britànic, l'escenari de EL FIN DE UN IMPERIO ens transporta fins a Simla, a l'Índia, als peus de l'Himàlaia, on una petita part de la noblesa britànica resideix prenent el control del territori colonitzat. És el començament del declivi de l'Imperi britànic, així com l'auge de l'Índia independent més enllà de la Commonwealth. I enmig de tot això, assistim al dia a dia d'unes acabalades famílies britàniques i la seva relació amb els habitants de la zona. És a dir, dos punts de vista cara a cara, el dels indefensos oprimits i els seus elitistes opressors o millor dit, el dels seus maquinals benefactors. Parlem d'una superproducció tan atractiva en la seva estructura argumental com ampulosa i sofisticada en la seva disposició fotogràfica i escènica, que sap treure màxim profit de les sublims localitzacions que transita de llarg a llarg de Malàisia, on realment està rodada, i que presenta un treball extremadament detallat i elaborat en la seva ambientació i per descomptat, el seu vestuari. 

Els subtítols s'han realitzat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Premis i nominacions

Més informació

Títol original:
Indian Summers
Gèneres:
Drama, Romàntica, Sèries

Títols similars

Subtítols realitzats amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La primera frase parla de "civil servants" i es tradueix com a "servents" quan el significat és "funcionari". Comencem bé.