7

L'Enigma Flatey

· Sèrie completa · 1 Temporada · 53min/ep.

Una antiga llegenda vikinga és l'origen d'aquest thriller islandès en què hi trobem assassinats, un poderós personatge femení al capdavant, i l'aroma de les millors novel·les de misteri.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

Una antiga llegenda víkinga és l'origen d'aquest thriller islandès en què hi trobem assassinats, un poderós personatge femení al capdavant, i l'aroma de les millors novel·les de misteri. 

Anys 70. La Johanna, una professora d'Estudis Nòrdics no molt apreciada pels seus col·legues pels seus plantejaments feministes, vol reivindicar-se acabant la investigació iniciada pel seu prestigiós pare. La mateixa gira al voltant de l'enigmàtic Llibre de Flatey, un manuscrit medieval sobre els antics reis de Noruega. Per acostar-se al seu objecte d'estudi, la Johanna viatja a l'illa de Flatey. Però a la seva arribada, un codicòleg danès apareix mort, i la protagonista és investigada per la seva possible implicació en el crim. El detectiu encarregat d'investigar el cas és precisament el seu ex, el possessiu i venjatiu home del qual va fugir deu anys enrere.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Islandès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Flateyjargátan
Gèneres:
Sèries, Thriller
País:
Islàndia