7,1

L'incendi

· Sèrie completa · 1 Temporada · 45min/ep.

David Tennant ("Broadchurch") protagonitza una de les sèries de l'any al Regne Unit. Un drama psicològic que explora les causes i les conseqüències d'una tragèdia inconcebible.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

David Tennant ("Broadchurch", "Doctor Who") protagonitza una de les sèries de l'any a Regne Unit. Un drama psicològic que explora les causes i les conseqüències d'una tragèdia inconcebible que sacsejarà els fonaments d'una aparentment idíl·lica comunitat escocesa. 

El Tom és un metge de capçalera molt estimat en un petit poble escocès, Kirkdarroch, on viu amb la seva esposa Kate, una mestra d'escola primària, i les seves filles petites. La millor amiga de la Kate és la Jess, qui es va mudar al poble fa sis anys i es va casar amb l'Steve, el sergent de la policia local. Una nit, després d'un tràgic incendi a casa del Tom i la Kate, el cos sense vida de la dona i les nenes és rescatat de les flames mentre el Tom aconsegueix sortir amb vida. La commoció inicial dóna pas a la perplexitat quan es descobreix que la Kate i les seves filles no van morir en l'incendi. La comunitat comença a comprendre que el que ha passat va molt més allà del que havien imaginat al principi.

Direcció i repartiment

Direcció:
Lynsey Miller

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Deadwater Fell
Gèneres:
Sèries, Drama, Thriller
País:
Regne Unit

Títols similars