6,9

Shock Waves

· Sèrie completa · 1 Temporada · 61min/ep.

Quatre reputats cineastes recreen quatre successos que els van marcar i que van commocionar la societat suïssa, especialmente per la implicació als mateixos de nens i adolescents.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

L'any 2018 la Ràdio Televisió Suïssa va convidar al col·lectiu Bande à part, que integren els quatre prestigiosos cineastes Ursula Meier, Lionel Baier, Frédéric Mermoud i Jean-Stéphane Bron, a portar a la ficció un succés que els hagués marcat profundament. El resultat és aquesta mini-sèrie antològica que retrata quatre crims atroços que van commocionar a la societat suïssa, sobretot per la implicació en els mateixos de nens i adolescents. 

A "Diari de la meva ment", Ursula Meier dirigeix a Fanny Ardant i a Kacey Mottet Klein en la història d'un parricida que li confessa a la seva professora de literatura els motius que l'han portat a matar els seus pares. A "Sirius", ambientada en la Massacre de l'Ordre del Temple Solar, Frédéric Mermoud fixa la seva calmada mirada en l'adoctrinament i el fatal desenllaç dels membres d'una secta. A "Nom: Mathieu", Lionel Baier representa la capacitat de resiliència d'un jove, víctima d'un criminal als anys 80. Finalment, "La vall", de Jean-Stéphane Bron, és la realista dramatització de la persecució d'un cotxe en el qual viatja un jove lladre que intenta creuar la frontera franco-suïssa.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Francès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Ondes de choc
Gèneres:
Sèries, Drama
País:
Suïssa