7,1

SS-GB

· Sèrie completa · 1 Temporada · 55min/ep.

¿I si Hitler hagués conquerit la Gran Bretanya? És el plantejament d'aquesta superproducció de BBC, un emocionant thriller d'espies amb Sam Riley i Kate Bosworth.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

I si Hitler hagués conquerit la Gran Bretanya? És el plantejament d'aquesta superproducció de BBC que, seguint l'exemple de l'exitosa "The Man in the High Castle", imagina un desenllaç diferent de la Segona Guerra Mundial per ambientar un emocionant thriller d'espies. Sam Riley ("Control") i Kate Bosworth ("Superman Returns") protagonitzen la sèrie. 

Londres, 1941. Després de la seva derrota en la Batalla d'Anglaterra, els britànics intenten acostumar-se a viure sota l'ocupació alemanya. El prestigiós detectiu Douglas Archer es mou entre dues aigües, respectant aparentment les ordres dels seus nous superiors de les SS mentre flirteja amb la Resistència britànica. Durant la investigació d'un assassinat relacionat amb el mercat negre, Archer acabarà submergit en una trama de traïcions i conspiració que podria donar un tomb al desenvolupament dels esdeveniments.

Direcció i repartiment

Direcció:
Philipp Kadelbach

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols en Català
Àudio: Anglès
Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol
Versió Original amb Subtítols en Espanyol
Àudio: Anglès

Més informació

Gèneres:
Sèries, Thriller
País:
Regne Unit

Títols similars