7,3

The League of Gentlemen (2017)

· Sèrie completa · 1 Temporada · 29min/ep.

Temporada inèdita a Espanya de la primera creació dels autors de "Inside No. 9". La millor porta d'entrada a una de les sèries de culte per excel·lència de la comèdia britànica.
Només per a subscriptors

Sobre la sèrie

El 2017, dues dècades després de l'estrena de la sèrie original, els creador de "The League of Gentleman" i "Inside No. 9" es van reunir per retrobar-se amb els personatges d'una de les sèries de culte per excel·lència de la comèdia britànica. El resultat és aquesta esbojarrada temporada de tres episodis, inèdita a Espanya, que posa de relleu com han canviat els límits de l'humor en els darrers anys.

Royston Vasey és un poblet anglès aïllat de la resta del món. També és un món de secrets sinistres i personatges extrems. Entre els seus habitants hi ha un carnisser que converteix als seus clients en addictes a una substància especial; un taxista transvestit que il·lustra a tots els seus passatgers amb detalls del seu fallit canvi de sexe; un veterinari els "pacients" del qual moren de les formes més absurdes; un col·leccionista de gripaus, maniàtic de l'ordre i pare de dues bessones diabòliques; una parella de botiguers que assassina a tot turista que entra a la seva botiga ...

Direcció i repartiment

Direcció:
Steve Bendelack

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Anglès • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
The League of Gentlemen
Gèneres:
Sèries, Comèdia
País:
Regne Unit

Títols similars