maball
0 Listas 17 Favoritos 7,2 Nota mitja

Resum

Charité 8
Charité Valorada 2 weeks ago
El Maquinista 8,5
El Maquinista Valorada 3 weeks ago
Winter's Bone 8
Winter's Bone Valorada 3 weeks ago
The Restaurant 6,5
The Restaurant Comentada 1 month ago

"Molt de diner per un resultat una mica ensopit: la major part dels pèrsonatges tòpics, poca imaginació en el desenvolupament de la història, actors no sempre adequats al personatge (i no sempre a l'alçada), un to molt nòrdic: una mica fred...<br /> <br /> "

Mark Felt. El Informante 6
Mark Felt. El Informante Comentada 3 months ago

"Promet molt més del que dóna. Ambigua, no se sap si feta per a la glòria de la "millor agència del món", com es diu a la peli. No es destapa l'infamant personatge que fou Hoover. Això sí, oportunista ara que, afortunadament, l'FBI fa el que ha de fer amb l'actual president. "

Al azar, Baltasar
Al azar, Baltasar Vista 4 months ago
Danzad, danzad, malditos
Danzad, danzad, malditos Vista 4 months ago
El hombre sin pasado
El hombre sin pasado Vista 4 months ago
Te querré siempre
Te querré siempre Vista 4 months ago
Birdboy
Birdboy Vista 5 months ago
Cartas de Berlín
Cartas de Berlín Comentada 6 months ago

"No està malament, sobretot per veure què passava dins d'Alemania mateix i com a exemple d'opció personal per la llibertat sigui quin sigui el preu (morts ho eren molt més els altres). <br /> Dit això, resulta una mica plana, se li hauria pogut treure més partit.<br /> "

SS-GB 7,5
SS-GB Comentada 7 months ago

"Bona, encara que la idea no sigui del tot original després d'altres (però què hi ha original del tot?), ja que al capdavall el que importa és COm està feta molt més que no pas el tema o la situació.<br /> Bon ritme, bones actuacions, no massa anglesa (patriòticament parlant).<br /> <br /> "

La cabeza alta
La cabeza alta Comentada 7 months ago

"La pel·lícula no està malament, intenta, com se sol dir, una altra mirada. Ara, em sembla poc real i una mica ingènua: tothom, des de la jutgessa fins als assistens i professionals es deixen passar pel damunt, els nanos són receptius a les sempre bones intencions dels que els envolten... No me l'acabo de creure. Bones interpretacions, això sí.<br /> <br /> <br /> "

Julio César
Julio César Vista 7 months ago
Molly's Game 7
Molly's Game Valorada 7 months ago
El Fiel 8
El Fiel Comentada 8 months ago

"De tant en tant patina una mica per mor del romanticisme a què es manté fidel, però el ritme és bo, la imatge també i la interpretació del protagonista molt bona. L'actriu fluixeja i està lluny del registre de La vida d'Adèle. No és res de l'altre món, però millor que una pila de thrillers venuts.<br /> "

No se lo digas a nadie 6
No se lo digas a nadie Comentada 9 months ago

"Deunidó. Dues hores per explicar que algú qualsevol pot esdevenir d'un moment a l'altre un campió de triatlon, barallar-se i sortir-se'n amb policies, criminals i lleis, que vuit anys no són res i l'amor resta intacte, sobretot si ets ben adult, i un final amb més melmelada que un anunci francès. S'ho podien estalviar.<br /> <br /> "

The Square 5
The Square Comentada 9 months ago

"Molta formalitat (fins i tot ultra políticament correcta) i poca sunstància. Massa esforç per arribar a parlar d'una idea fàcil. L'escena amb "la bèstia" és l'única cosa que se salva.<br /> <br /> "

Una mujer fantástica
Una mujer fantástica Comentada 10 months ago

"Una molt bona pel·lícula, encara que, de vegades, li sobra una mica de rutina (escenes de violència social provocada per la condició de la dona) i al final s'allarga innecessàriament amb la cremació. Gran actriu.<br /> "

Ocho y medio (8 1/2)
Ocho y medio (8 1/2) Vista 1 year ago
La Promesa 6
La Promesa Comentada 1 year ago

"Una peli d'aventures personals (amb els americans com a "salvadors", per variar) que només de resquitllada parla del genocidi armeni. Tots, intèrprets, guionistes, director, capital..., estrangers, aliens als protagonistes de la tragèdia. Qualsevol film de Guediguian li dóna vuitanta voltes a aquest. <br /> <br /> "

Testigo 7,5
Testigo Comentada 1 year ago

"Remarcable. Uns pel·lícula autènticament kafkiana, almenys fins al tros final. Un bon guió acompanyat de bones interpretacions i el ritme que tocava. O com es pot un bon film amb ben pocs diners (si més no, comparat amb altres productes del camp).<br /> <br /> "

Brimstone 7,5
Brimstone Comentada 1 year ago

"Sense ser especialment bona, paga la pena veure-la. Molt ben trobat l'efecte de la història cap endarrere: el resultat fóra diferent amb una narració convencional. Li sobre minuts, força minuts. A remarcar la indiferència generalitzada per part de tothom enfront del que està passant: món mascle. Mol bé el Guy Pearce.<br /> <br /> "

Wolf Hall
Wolf Hall Comentada 1 year ago

"Una de les sèries històriques més ben fetes que s'han fet. Una sèrie imprescindible. L'única pega: que s'hagi de realçar la figura de Cromwell sobre la base d'ennegrir les altres. Massa perfecte. <br /> "