Arriba la segona Setmana del cinema en català

Autor: FilminCAT Font: Setmana del Cinema en Català

Avui divendres comença la segona edició de la Setmana del cinema en català, una iniciativa de la revista digital El Cinèfil i del seu director, Joan Ramon Armadàs, que recull el bo i millor de la collita anual de pel·lícules parlades en català estrenades en els darrers mesos. La mostra, que es clausurarà el proper 16 de gener, i que té com a seu els cinemes Texas de Barcelona, projectarà un bon grapat de llargmetratges, entre ells tres dels quatre que el proper 19 de gener competiran per guanyar el Gaudí a la Millor Pel·lícula: "7 raons per fugir", de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras; "El viatge de la Marta", de Neus Ballús (que serà present en un cinefòrum posterior a la projecció del film el dissabte 17 de gener); i la gran favorita, "Els dies que vindran", de Carlos Marqués-Marcet. Tanmateix, formen part de la programació dos dels quatre documentals nominats als Gaudí: "Peret, yo soy la rumba" i "City for Sale". Paloma Zapata i Laura Álvarez, les seves respectives directores, també acompañaran la projecció de les seves pel·lícules.

Però la mostra oferirà també títols rodats en català menys coneguts pel públic. És el cas de la producció valenciana "M'esperaràs", de Carles Alberola; "Ardara", de Raimon Fransoy i Xavier Puig; o el documental "Maleïda 1882", d'Albert Naudín. A més, hi haurà tres preestrenes: la de "Cordes", de José Luis Montesinos, un thriller de terror que es va veure al Festival de Sitges i que arribarà als cinemes el 28 de febrer; la de la cinta d'animació rusa doblada al català "Quackers", que s'estrena el 31 de gener; i la de la pel·lícula de TV3 "Èxode, de la batalla a la frontera", de Roman Parrado.

El preu de les entrades per a les diferents sessions és de 4 euros de divendres a diumenge, i de 3 euros de dilluns a dijous. S'adquireixen exclusivament a les taquilles del cinemes Texas. Per a consultar la programació completa, visiteu la página web de la mostra.

Publica un comentari

unnamed

Sense comentaris