7
Premier

El viatge de la Marta

· 83min.

Una comèdia ambientada en les vacances de Nadal d’una família catalana al Senegal protagonitzada per un estel·lar Sergi López. Esperat segon llargmetratge de Neus Ballús 
No disponible al teu país

Sobre la pel·lícula

L'esperat salt a la ficció de la realitzadora catalana Neus Ballús després de "La Plaga". Estrenada a la Secció Panorama de Festival de Berlín, es tracta d'una ambiciosa coming of age ambientada en un resort senegalès que combina el cinema social amb l'espectre més íntim gràcies a les inspirades interpretacions de Sergi López i la debutant Elena Andrada. 

La Marta, de 17 anys, passa les vacances de Nadal al Senegal amb el seu pare i el seu germà. Però no gaudeix del viatge perquè el seu pare no li deixa ni una mica de llibertat i li imposa un frenètic pla de safaris i folklore al costat del grup de jubilats que omplen el resort. Tot comença a canviar per a ella quan coneix al Khouma, un jove senegalès que treballa filmant les excursions dels turistes, i l'Aissatou, una noia que neteja habitacions i que la portarà a entrar en contacte amb el món del personal de l'hotel.

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Varis • Subtítols: Català

Més informació

Títol original:
Staff Only
Gènere:
Drama
País:
Espanya
Recaptació: 30.144,00 €

La vam veure a la Berlinale del 2019 i la veritat és que no va complir les expectatives generades pels mitjans. L'argument, fluixet. No ens va enganxar.