7,1

Miró Tapís

· 21min.

Obra feta per encàrrec de la Galeria Maeght en motiu de l'exposició de Joan Miró organitzada pel Ministeri d'Assumptes Culturals francès al Gran Palais el 1974.
No disponible al teu país

Sobre el corto

Realitzada per encàrrec de la Galeria Maeght en motiu de l'exposició de Joan Miró organitzada pel Ministeri d'Assumptes Culturals francès al Gran Palais, inaugurada el 17 de maig de 1974 a París. 
Aquesta pel·lícula es va rodar en sis dies a Mont-roig del Camp (al mas Miró) i a Tarragona durant el procés de realització, per part de Josep Royo, d'un tapís original de Joan Miró. Cinc persones van treballar durant vuit mesos en la realització d'aquest tapís, utilitzant 1.200 Kg. de llana i 600 Kg. per a l'ordidura. El pes total era de 3.500 Kg. i mesurava 6 metres d'ample per 11 metres de llarg. Es necessità un teler especialment construït per a teixir-lo. El dia de l'atemptat contra les torres del World Trade Center de New York, l'11 de setembre de 2001, el tapís estava col·locat al hall d'una de les torres quan van ser enderrocades.

Àudio i subtítols

Versió Original amb Subtítols
Àudio: Català • Subtítols: Espanyol

Més informació

Títol original:
Miró Tapis
País:
Espanya
Veure fitxa:
IMDB

Meravellós! He trobat a faltar els noms de les col·laboradores en el tapís, però apart d'alló, meravellós.