7,1

No compteu amb els dits

· 28min.

Utilitzant com a estructura narrativa les normes tècniques del cinema publicitari, aquest primer treball de Portabella seria impensable sense la poesia de Joan Brossa.
No disponible al teu país

Sobre el corto

Utilitzant com a estructura narrativa les normes tècniques del cinema publicitari, aquest primer treball cinematogràfic de Portabella seria impensable sense la poesia de Joan Brossa. 

Portabella es planteja la recerca d'una nova narrativa, renunciant a la fórmula institucional de producció: el cànon aristotèlic, l'eina perfecta, eficaç i més adequada per als productors, avalada per l'èxit massiu d'assistència de públic a les sales de cinema, convertint-se en l'espectacle més popular del segle XX. Per això va recórrer a un poeta, Joan Brossa. Amb els seus jocs de llenguatge, les seves potents metàfores visuals i la seva fascinació per les formes de representació popular, Portabella torna de l'exili després de "l'escàndol Viridiana". La primera frase del seu primer film és: "Derrotat...però no vençut". L'última seqüència deixa l'espectador clavat davant la pantalla en blanc.

Direcció i repartiment

Direcció:
Pere Portabella

Premis i nominacions

Àudio i subtítols

Versió en Espanyol
Àudio: Espanyol

Més informació

Gèneres:
Cinema clàssic, Curts
País:
Espanya
Veure fitxa:
IMDB